Генконструктор АНТК імені Антонова в результаті нападу позбувся портфеля

Генконструктор АНТК імені Антонова в результаті нападу позбувся портфеля
nau.edu.ua

Як повідомила сьогодні прес-служба Комплексу, нападники діяли під виглядом хуліганів. Двом злочинцям, які не очікували отримати фізичну відсіч, вдалося викрасти портфель Ківи і втекти в невідомому напрямку.

У повідомленні також зазначається, що травми, отримані Ківою у результаті цього інциденту, незначні.

Прес-служба також спростувала інформацію деяких ЗМІ щодо перебування Ківи в реанімації. Однак, внаслідок погіршення самопочуття, генеральний конструктор був змушений внести зміни в робочий графік. Зокрема, відкладено заплановану ділову поїздку в Індію.

Даний інцидент розслідується правоохоронними органами України.

Про те, що Дмитро Ківа після нападу невідомих опинився у реанімації, раніше повідомляло агентство РІА Новости з посиланням на інформацію газети 2000.

Між тим, в центрі громадських зв'язків головного управління МВС у Києві повідомили, що не мають в своєму розпорядженні ніякої інформацією щодо можливого інциденту з Ківою. "Швидше за все, потерпілий не звертався із заявою у органи внутрішніх справ", - зазначили в міліції.

Дмитро Ківа з 2005 року - генеральний конструктор АНТК ім.Антонова, змінив на посту багаторічного генконструктора АНТК Петра Балабуєва. З кінця 2008 року Ківа - голова держконцерну Антонов.

Авіаційний науково-технічний комплекс імені Антонова було засновано у 1946 році авіаконструктором Олегом Антоновим. За час існування компанії було створено понад сто типів і модифікацій літаків різного класу і призначення. Всього за більш ніж півстоліття було побудовано більше 22000 літаків Антонов. Продукція компанії експортувалася більш ніж у 70 країн світу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK