Секретаріат вимагає від Турчинова пояснень з приводу "військових дій"

Секретаріат вимагає від Турчинова пояснень з приводу "військових дій"
pravda.com.ua

"Без перебільшення, громадськість стурбована заявою першого віце-прем'єр-міністра Турчинова, проголошеною на останній колегії МВС у присутності майже сотні керівників центрального апарату та територіальних управлінь МВС", - сказав Пукшин.

Він зазначив, що "з одного боку, прем'єр на засіданнях уряду - а особливо перед телекамерами - запевняє, що все добре, ситуація під повним контролем уряду, а з іншого - громадяни дізнаються зі ЗМІ, як перший віце-прем'єр-міністр на закритій нараді зізнається працівникам силового відомства, що Україна перебуває "в умовах близької трагедії, в умовах військових дій".

При цьому Пукшин підкреслив, що виправдання заяви Турчинова одним із членів БЮТ "убило наповал" - мовляв, "заява Турчинова не призначалася для преси", - підкреслив заступник глави Секретаріату.

За його словами, уряд Тимошенко працює за подвійними стандартами і заплутався у власних "варіантах правди" про ситуацію в Україні. "Керівництво Кабінету Міністрів боїться сказати правду людям, бо це буде означати визнання власної неспроможності", - зазначив Пукшин.

Він підкреслив, що перший віце-прем'єр повинен пояснити суспільству, проти кого він збирається розгортати вже анонсований "театр військових дій".

"Хто сьогодні ворог для уряду? Про що ще невідомо українцям з того, що останнім часом накоїв уряд. Проти кого збирається воювати уряд Тимошенко: проти Глави держави, проти Секретаріату Президента, проти людей? Вважаю, що останні заяви членів уряду повинні стати предметом розгляду правоохоронних органів ", - заявив Пукшин.

Як повідомлялося, за інформацією газети Коммерсант-Україна, виступаючи на розширеній колегії МВС 6 лютого, перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що Україна уже зараз перебуває в умовах "військових дій", у статті "Плювати, що скажуть про нас завтра".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK