У Криму пасажирський автобус збив на смерть пішохода, а потім перекинувся

У Криму пасажирський автобус збив на смерть пішохода, а потім перекинувся
segodnya.ua

Як повідомили в кримському Управлінні Державтоінспекції, дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні ввечері в Червоногвардійському районі Криму на трасі Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта.

У результаті ДТП загинув пішохід з Червоногвардійського району, 1947 року народження.

Також, за інформацією ДАІ, травми отримали троє пасажирів автобуса: жінка з Херсонської області, 1979 року народження, дівчина з Дніпропетровська, 1985 року народження, і 5-річна дівчинка із Сімферополя.

Водночас, як уточнили у Головному управлінні Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Криму, автобус БАЗ прямував за маршрутом Дніпропетровськ-Севастополь. У мікроавтобусі знаходилося 13 пасажирів і два водії. У МНС зазначили, що в результаті ДТП загинув пішохід, а "постраждалих у мікроавтобусі немає".

Як повідомлялося, 15 січня у Криму на 41-му кілометрі траси Сімферополь-Керч рейсовий автобус врізався в залізобетонну огорожу, перекинувся і впав зі схилу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було травмовано 8 осіб: п'ятеро українців, двоє громадян Росії і один громадянин Узбекистану.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK