Черновецький допоможе іншим містам порадами

Черновецький допоможе іншим містам порадами
Корреспондент

"Асоціацію ми створимо, все у нас вийде - ми домовимося про це", - заявив Черновецький на церемонії підписання таких договорів з мером Сєверодонецька Володимиром Грицишиним і першим заступником мера Черкас Анатолієм Дзюбою.

"Про які програми йде мова: медицина, освіта, цвинтарі ... Ми вже сотні таких договорів підписали - вони (міста-підписанти) будуть жити щасливо", - сказав мер Києва.

"Сьогодні під ударом я та всі мери, я їх відстоюю. У нас одні проблеми, одне життя, одна совість і одна віра в Бога. І ми не дозволимо нікому в Україні - яку б посаду він не обіймав - займатися протекціонізмом, лобіювати інтереси шахраїв , негідників, вбивць, покидьків, які не дають жити простим людям ", - заявив Черновецький.

У свою чергу Грицишин також зазначив, що у мерів міст "одні й ті ж проблеми".

"На жаль, мери зараз розділені. Так, є Асоціація міст, але вона не виконує свої функції. Я вважаю, що Леонід Михайлович Черновецький чинить правильно, намагаючись об'єднати нас", - сказав він.

Офіційно поки Черновецький підписав договір про співробітництво з реалізації своїх ініціатив по наповненню бюджету тільки з одним містом - Слов'янськом Донецькій обл.

Нагадаємо, па першій у цьому році сесії Київради, яка відбулася 22 січня, мер запропонував кілька програм, націлених на отримання додаткових коштів до бюджету, серед яких - платний вхід на Байкове кладовище, платна медицина і податок на елітних тварин.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK