Опозиційні депутати Київради скасували підвищення тарифів на ЖКП

Опозиційні депутати Київради скасували підвищення тарифів на ЖКП
Корреспондент.net

За це рішення сьогодні ввечері проголосувало 62 депутати.

Також депутати скасували низку інших рішень Київради на вимогу мітингувальників. Усі відповідні рішення ухвалювалися 61 або 62 голосами.

Так, скасоване рішення щодо розміщення мафів і системи надання дозволів на їхнє встановлення; рішення Київради щодо умов перевезення пасажирів приватними перевізниками, а також рішення про створення Київського паталого-анатомічного бюро.

Крім того, депутати вирішили, що сьогодні не будуть обговорювати проект бюджету столиці на поточний рік, оскільки усі вище зазначені скасовані рішення, пов’язані з показниками бюджету, і мають бути відображені у його проекті.

Враховуючи це, депутати призначили заслуховування доповіді по бюджету і його обговорення на наступне заплановане засідання Київради 26 лютого. До того часу передбачається, що відповідні комісії Київради і КМДА внесуть у проект бюджету всі необхідні поправки.

Також на 26 лютого перенесено розгляд решти питань порядку денного сьогоднішнього засідання Київради.

Призначений на сьогоднішньому засіданні головуючий Олексій Резніков наголосив, що усі щойно ухвалені рішення за регламентом мають бути підписані міським головою Леонідом Черновецьким.

Головуючий зазначив, що усі документи по ухвалених щойно рішеннях будуть передані Черновецькому, зокрема, і з підписами депутатів, щоб не виникало сумнівів у необхідній кількості голосів на їх підтримку.

Представники ініціативних груп киян, які пікетували сьогодні мерію, по завершенню голосувань депутатів скандували: “Спасибі!” “Молодці!”

Також присутні у залі депутати проголосували за закриття сьогоднішнього засідання Київради. До кінця засідання світла у залі так і не було.

Як повідомлялося, народний депутат України Інна Богословська (Партія регіонів) закликала депутатів Київради до роботи у будь-яких умовах і пригрозила новими місцевими виборами, якщо вони не продовжать сьогодні роботу.

Раніше, заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий достроково закрив засідання сесії Київради через те, що в залі виникла напружена ситуація між представниками громад і окремими депутатами.

Депутати Київської міської ради продовжили засідання сесії і для цього обрали президію, нового голову, рахункову комісію і секретаря для ведення протоколів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK