Стосовно нардепа Рибакова порушено кримінальну справу

Стосовно нардепа Рибакова порушено кримінальну справу
newsru.ua

Як повідомило Міністерство внутрішніх справ, міліція провела перевірку законності приписки Рибакова у Луганську у зв'язку з розміщенням такої інформації в інтернеті.

За результатами цієї перевірки було порушено справу за статтею 358 Кримінального кодексу (підробка документів, печаток, штампів та їх бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Ведеться розслідування.

Нагадаємо, вчора бютівець Андрій Портнов повідомив, що прем'єр-міністр України звернулася до генпрокурора з проханням порушити кримінальну справу і розслідувати обставини фальсифікації адміністративної справи Луганського окружного адмінсуду про виключення з БЮТ депутата Ігоря Рибакова.

Портнов також повідомив, що розслідування, проведене органами МВС у Луганській області, встановило, що Рибаков сфальсифікував дані про свою луганської прописку.

11 лютого Луганський окружний адмінсуд зупинив дії рішень ради БЮТ і міжпартійного з'їзду БЮТ від 30 червня 2008 року, які вирішили достроково припинити повноваження народного депутата Ігоря Рибакова. Сам Рибаков наголосив, що рішення було прийнято судом, який "вільний від впливу БЮТ".

Нагадаємо, що міжпартійний з'їзд БЮТ позбавив Рибакова мандата після того, як у червні 2008 року він заявив про вихід з коаліції. Пізніше Рибаков подав судовий позов до БЮТ про визнання протиправним та скасування рішення міжпартійного з'їзду блоку. Однак адмінсуд прийняв рішення залишити без розгляду позовну заяву Рибакова, а Апеляційний адмінсуд Одеської області залишив у силі цю постанову.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK