Під Черніговом у поїзд врізався автомобіль: двоє загиблих

Під Черніговом у поїзд врізався автомобіль: двоє загиблих
magnolia-tv.com

Як повідомили, у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, аварія сталася напередодні опівдні. За інформацією МНС, 38-річний водій автомобіля ВАЗ-2106 проігнорував попереджувальний сигнал світлофора і виїхав на залізничний переїзд.

У цей час у напрямку столиці зі швидкістю майже 90 кілометрів на годину їхав пасажирський потяг № 53 Санкт-Петербург - Київ. Внаслідок удару легковик розірвало навпіл. Передня частина автомобіля і двигун розлетілися від переїзду на 30 метрів, а салон Лади підім'яло під локомотив і тягнуло по колії майже 850 метрів. Як відзначили рятувальники, лише завдяки щасливому випадку, потяг не зійшов з рейок.

Водій Лади і його 70 - річна мати загинули на місці події. Щоб дістати їх тіла на місце ДТП прибув спецавтомобіль аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного облуправління МНС. Рух потягу було затримано на 2 години 20 хвилин.

Як повідомлялося, 13 січня, у Чернігівській області поблизу райцентру Куликовка на залізничному переїзді автодороги Чернігів-Прилуки-Пирятин легковий автомобіль ВАЗ-2103 зіткнувся з поїздом № 633.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK