БЮТ: Черновецький пригрозив бюджетникам звільненням, якщо ті не прийдуть на мітинг

БЮТ: Черновецький пригрозив бюджетникам звільненням, якщо ті не прийдуть на мітинг
АР

Депутати БЮТ заявили, що отримали інформацію від своїх представників у районах про те, що керівники комунальних підприємств, ЖЕКів, освітніх установ і лікарень вчора у другій половині дня отримали розпорядження про те, скільки осіб від кожної установи повинні прийти сьогодні на мітинг.

"У випадку, якщо працівники відмовляться брати участь у мітингу на підтримку мера, їм пригрозили доганою і звільненнями", заявили в БЮТ.

За словами бютівців, інших учасників мітингу Черновецький привів під стіни мерії за допомогою обману. У БЮТ заявили, що кияни розповіли їм про те, що їх запрошували на продовження вчорашнього мітингу проти підняття тарифів, зниження виплат бюджетникам, а поставили під прапорами Блоку Черновецького.

Нагадаємо, сьогодні близько 5 тисяч осіб проводять мітинг під Київською міською радою на підтримку діяльності мера Києва Леоніда Черновецького.

Мер Києва Леонід Черновецький заспівав протестуючим під Київською міською радою на його підтримку киянам пісню російського співака В'ячеслава Бикова Любимая моя.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK