У Черкасах скоєно замах на журналістів

У Черкасах скоєно замах на журналістів
Reuters

Біля офісу медіагрупи Антена було підірвано автомобіль, який належав керівнику медіагрупи та активісту всеукраїнської громадянської організації Народний фронт Валерію Воротніку, повідомляє Антенна on-line.

Вибух стався у той момент, коли Валерій Воротнік і Володимир Мамалига, голова ВГО Народний фронт, виходили з офісу після закінчення прямого ефіру Погляд з антени, під час якого було анонсовано акцію протесту проти закриття п'яти шкіл у Черкасах.

У даний час на місці події працюють співробітники міліції, СБУ, прокуратури. У правоохоронних органах поки що утримуються від офіційних коментарів.

Валерій Воротнік та Володимир Мамалига не постраждали.

Крім того, це вже не перший випадок замаху на Валерія Воротніка. Так, 2 липня 2002 року троє невідомих напали на шеф-редактора газети Антена Валерія Воротніка близько півночі у неосвітленому місці однієї з центральних вулиць міста, при цьому в одного нападника був ніж. Воротніка було поранено ножем у руку та живіт, але він зумів відбити напад і поранив при цьому одного з нападників. Тоді журналіст не звернувся в міліцію, не вірячи, що правоохоронні органи здатні знайти нападників.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK