Пилипишин: Мітинг під Шевченківською РДА організував Черновецький

Пилипишин: Мітинг під Шевченківською РДА організував Черновецький
Фото Тараса Бондаренка/ Корреспондент

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Шевченківської РДА.

Пікетники, які складаються переважно зі студентства, звинувачують райдержадміністрації та їхніх голів у корупції. У відповідь на це Пилипишин зробив заяву з пропозицією до мера Києва взяти участь у відкритих дебатах щодо шляхів виходу столиці з кризи та подальших перспектив міста, і першою темою для обговорення запропонував саме корупцію.

Голова району зазначив, що готовий вислухати і відповісти на всі звинувачення з боку міської влади.

"У свою чергу, я теж маю що розповісти про корупційні схеми, які існують в КМДА, і системи поборів, яку сьогодні організували представники міської влади, - повідомив Пилипишин.

Він заявив, що готовий до перевірки Шевченківської райдержадміністрації на предмет корупції з залученням відповідних правоохоронних органів.

"У разі виявлення таких фактів обіцяю жорстку та оперативну реакцію. У відповідь я сподіваюся на аналогічні дії з боку Леоніда Черновецького щодо підвідомчих йому структур ", - сказав Пилипишин.

За інформацією прес-служби РДА, мітингуючі до цього часу знаходяться під Шевченківською райдержадміністрацією. Замерзлих учасників акції Пилипишин "розважає" піснями Черновецького і пригощає гарячим чаєм.

Як повідомлялося, сьогодні вранці жителі Києва пікетують Шевченківську та Дарницьку районні держадміністрації. Мітингуючі вимагають відставки керівника Шевченківського району столиці Пилипишина, а під гаслом Ліфтам працювати - Сташука гнати! - Відставки голови Дарницького району Віталія Сташука.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK