Опитування: 57% українців за те, щоб Ющенко пішов

Опитування: 57% українців за те, щоб Ющенко пішов
Фото Миколи Лазаренка

Відповідаючи на запитання соціологів, хто повинен піти у відставку зі свого поста - Юлія Тимошенко або Віктор Ющенко, 57,0% віддали перевагу, щоб у відставку пішов Президент. Крім того, 16,4% виступають за те, щоб у відставку подала Тимошенко, а 26,6% респондентів не змогли відповісти на це питання.

На запитання, як повинен вчинити Ющенко, реагуючи на заклик ряду політиків піти з посади Президента, 70,9% відповіли, що Ющенку краще б піти у відставку, 19,3% вважають, що Президент повинен залишитися на своїй посаді, а 9,8 % респондентів не змогли дати відповідь на це питання.

Крім того, за даними опитування, 56,6% українців підтримують ідею імпічменту Президента, 26,9% негативно ставляться до цього рішення.

На питання про те, яким чином повинна вчинити Тимошенко, реагуючи на заклик ряду політиків піти з посади прем'єр-міністра, 45,2% відповіли, що Тимошенко повинна продовжити роботу на посту глави уряду, а 43,1% вважають, що Тимошенко краще піти у відставку. 11,7% опитаних не змогли відповісти на це питання.

Нагадаємо, згідно із опитуванням ФОМ-Україна, якби вибори президента відбулися в середині лютого, за Віктора Януковича проголосували б 20,4% опитаних, Юлію Тимошенко - 17,5%, Арсенія Яценюка - 10,1%, Петра Симоненка - 4,7 %, Володимира Литвина - 3,7%, Віктора Ющенка - 1,9%.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK