Комуністи принесли в Раду чемодан і гроші для Ющенка

Комуністи принесли в Раду чемодан і гроші для Ющенка
АР

Зокрема, комуніст Євген Царьков під час виступу з парламентської трибуни розповів про початок акції Ющенко-Чемодан-Америка, яка стартувала в Одесі 10 лютого і завершиться 23 лютого біля Секретаріату Президента в Києві.

Розповідаючи про початок акції, Царьков зазначив, що вранці 10 лютого в Одесі на площі біля обласної держадміністрації "здійснив посадку літак з червоними зірками на борту", який був призначений для Ющенка і його дружини.

"Ми купили йому квиток з відкритою датою і звернулися до Президента США з проханням працевлаштувати ставленика Буша", - також відзначив нардеп.

За його словами, мета акції - збір коштів для від'їзду Президента та його родини в Америку, а також підкреслив, що в результаті акції буде винесений "народний імпічмент" Віктору Ющенко. Учасники акції, за словами комуніста, передадуть у Секретаріат відповідні документи.

Також Царьков повідомив про плани вручити Ющенку орден "За здачу національних інтересів України Румунії".

Під час виступу нардепа, невідомі особи, що перебували на 3-му поверсі в гостьовій ложі, закріпили плакати з символікою КПУ і гаслом Ющенко-Чемодан-Америка, почали пускати в зал паперові літаки та листівки з цією ж символікою.

По закінченню виступу Царькова на край президентської ложі комуністи поклали валізу з написом Ющенко-чемодан-Америка, щоб Ющенко міг зібрати свої речі, і стали кидати туди гроші.

Під час виступу і після нього ряд народних депутатів із фракції НУ-НС намагалися перешкодити діям Царькова, але народні депутати з фракції КПУ протистояли цьому. Між депутатами відбулася невелика штовханина.

Головуючий на засіданні перший віце-спікер Олександр Лавринович звернувся до апарату Верховної Ради з проханням навести порядок на балконі і вивести звідти сторонніх осіб.

Водночас, як повідомлялося, вчора агітпоїзд Ющенко-Чемодан-Америка прибув з Донецька у Луганськ. Далі він відправиться до Харкова.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK