Вкладники перекрили рух і забарикадували вхід у відділення банку Київ

Вкладники перекрили рух і забарикадували вхід у відділення банку Київ
bank.kiev.ua

Так, сьогодні мала відбутися зустріч ініціативної групи вкладників із тимчасовим адміністратором Анатолієм Степаненком. Ще минулої середи уповноважені тимчасового адміністратора Володимир Паламар та Ірина Жабська повідомили, що зустріч відбудеться у п'ятницю.

При цьому, як повідомляє Дело, до ініціативної групи вийшла охорона банку і провела їх до будівлі Київпроекту. Там з ними зустрівся колишній керівник банку Київ Віктор Марченко, оскільки тимчасовий адміністратор Степаненко через незрозумілі причини відмовився це робити.

Марченко повідомив ініціативній групі, що внески видаватимуться протягом півроку. Для цього навіть виділено 500 мільйонів гривень. Але ці гроші отримають тільки ті, у яких термін депозитів закінчився до 9 лютого, коли було введено тимчасову адміністрацію.

Крім того, на запитання вкладників, що робити тим, у кого термін дії депозитів ще не закінчився, Марченко просто розвернувся і покинув приміщення. Розгнівані вкладники перекрили головний вхід у будівлю банку.

Дело повідомляє, що після цього вони стали на пішохідному переході на проїжджій частині по вулиці Хмельницького і перекрили рух автотранспорту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK