Тимошенко нагадала чоловікам, для чого існує свято 23 лютого

Тимошенко нагадала чоловікам, для чого існує свято 23 лютого
tymoshenko.com.ua

"Я щиро вітаю Вас з Вашим святом - Днем захисника Вітчизни. Хоча я жінка, але я люблю це свято. Тому що це саме те свято, яке випромінює мужність, силу, захист та впевненість - ті доблесті, яких часто не вистачає у житті. А крім того, я впевнена: є кому захищати нашу Рідну Землю ", - йдеться у привітанні Тимошенко, розміщеному на Урядовому порталі.

На думку прем'єра, на відміну від багатьох, часом штучних і надуманих свят, День захисника Вітчизни - абсолютно справжнє, навіть незважаючи на історичні обставини його появи.

"Тому що яка різниця, що там було під Псковом і Нарвою мало не сто років тому. Головне, що цей день і сьогодні ми розцінюємо як свято справжньої чоловічої дружби, братерства, взаємодопомоги, честі та гідності", - зазначила Тимошенко.

Вона побажала "всім нашим дорогим чоловікам успіхів, здоров'я і сердечної подяки за працю. Я бажаю Вам патріотизму, любові до України і великого, справжнього людського щастя".

"А ще, - додала Тимошенко, - як мені здається, свято 23 лютого існує і для того, щоб ніхто не забував, що рівно через два тижні - 8 березня ...".

Як повідомлялося, сьогодні, 23 лютого, Президенту України Віктору Ющенку виповнилося 55 років.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK