Ющенку передали зібрані по всій країні гроші на квиток в один кінець до США

Ющенку передали зібрані по всій країні гроші на квиток в один кінець до США
kpu.net.ua

Учасники акції висипали одне відро з дріб'язком біля воріт біля входу на територію Секретаріату Президента на вулиці Банковій, а інше занесли на територію Секретаріату і висипали перед сходами біля входу будинку з химерами.

Крім того, прихильники акції передали Ющенку валізу в дорогу з апельсинами, банкою меду, шоколадками, гральними картами та хлібом, який також залишили біля будинку з химерами.

Як повідомлялося, раніше 2 тисячі прихильників КПУ і ПСПУ вимагали на Майдані Незалежності відставки Ющенка.

Активісти закликали громадян робити внески на купівлю для Ющенка квитка в один кінець на літак до Вашингтону (США). Всі бажаючі зробити внесок кидали гроші у прозору скляну урну. Біля цієї урни стояла валіза із зображенням Ющенка.

Ця акція протесту проводилася в рамках всеукраїнської акції Ющенко. Валіза. Америка. Прихильники мітингу звинувачують Ющенка у постійному погіршенні рівня життя населення у зв'язку з чим висуваються вимоги, щоб він покинув Україну.

У Львові, біля монументу Воїнам-визволителям на вулиці Стрийській, комуністи провели мітингз нагоди 91-ї річниці створення Радянської армії, Дня Радянської армії та Військово-морського флоту.

До 400 активістів Російської громади Криму, Партії регіонів, партій Російський блок і Союз на мітингу в Сімферополі висловили протест проти вступу України в НАТО і заявили про підтримку Чорноморського флоту Російської Федерації.

До 150 прихильників Прогресивної соціалістичної партії України, партії Російський блок і Російської громади Криму сьогодні в Сімферополі намагалися зірвати презентацію книги Нахтіґаль у запитаннях і відповідях і збірників фотографій Бандера і бандерівці, що проводиться кримськими активістами Всеукраїнського об'єднання Свобода.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK