Депутати БЮТ пропонують ввести покарання для осіб, що користуються послугами повій

Депутати БЮТ пропонують ввести покарання для осіб, що користуються послугами повій
pics.livejournal.com

Відповідний проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення зареєстрували у Верховній Рада депутати фракції БЮТ Валерій Дубіль і Павло Унгурян. 

Депутати пропонують в перший раз за таке правопорушення накладати штраф у розмірі від 10 до 15 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, а за повторне - від 12 до 20. Наразі один неоподатковуваний податком прожитковий мінімум становить 17 грн. 

Розгляд справ та складання протоколів про вищевказані адміністративні правопорушення, відповідно до законопроекту, покладається на міліцію. 

У пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що за оцінками експертів МВС в умовах фінансової стабільності обсяг сексуальних послуг в Україні оцінювався в $ 700 млн. на рік, а в умовах кризи варто очікувати його зростання до $ 1-1,5 млрд. на рік.  

Як сказано в пояснювальній записці, іноземний досвід свідчить, що запровадження відповідальності за користування послугами осіб, які займаються проституцією, буде сприяти значному зниженню рівня проституції в країні. Так, зокрема, у Швеції, Фінляндії та Норвегії встановлена відповідальність для осіб, які користуються послугами повій. 

У свою чергу, Міністерство внутрішніх справ України ініціює збільшення штрафів за проституцію. Зі слів міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, країна на очах стає раєм для секс-туризму. Особливо ганебно, що процвітає педофілія і дитяча порнографія. Потрібно терміново посилювати боротьбу з цим. Але закон передбачає за це від 51 до 255 гривень штрафу - сміховинна сума.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK