Ющенко запропонував заборонити в'їзд вантажівок у Київ тільки в години пік

Ющенко запропонував заборонити в'їзд вантажівок у Київ тільки в години пік
Прес-служба Президента

"Віктор Ющенко вважає, що такого роду обмеження слід вводити тільки в період ранкових і вечірніх пікових навантажень міських транспортних магістралей", - сказала сьогодні прес-секретар Президента Ірина Ваннікова.

За її словами, Ющенко доручив виконуючому обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Анатолію Голубченку розглянути скаргу представників Всеукраїнської асоціації внутрішніх вантажних автоперевезень про заборону в денний час вантажівкам в'їжджати в Київ.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація з червня минулого року заборонила в'їзд вантажного транспорту загальною масою понад 4,5 тонн з 7:00 до 20:00.

Нагадаємо, 11 лютого Київська міськадміністрація опублікувала проект розпорядження, згідно з яким маршрутки і автобуси, які прибувають до Києва з інших населених пунктів, тепер зможуть підвозити пасажирів тільки до найближчої до в'їзду в місто автобусної станції.

Раніше, 22 січня, Київська міськрада вирішила ввести плату за в'їзд на територію Києва для транзитних автомобілів, однак 7 лютого прокуратура Києва визнала це рішення незаконним.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK