Черновецький розіграє в лотерею право обійняти і поцілувати себе

Черновецький розіграє в лотерею право обійняти і поцілувати себе
Фото Тараса Бондаренка

Про це повідомляє Українська правда, у розпорядження якої потрапила чергова резолюція Черновецького.

Видання цитує розпорядження мера:

"Мені потрібно протягом хоча б трьох днів, щоб він мені, починаючи з четвертого дня, щодня доповідав з усіма подробицями. Обговорюємо щодня кілька проблем. Мова йде про розіграш лотереї на все, на те, щоб проїхатися на моєму Роллс-Ройсі. Теж нормально, на моєму Роллс-Ройсі, безкоштовно, по всьому місту, на броньованому моєму Мерседесі, на літаку, на гелікоптері; обняти, поцілувати, сфотографуватися ...".

Причому Черновецький хоче, щоб це бачили не тільки журналісти України, але і всього СНД.

"... Отримати від мене подарунок у присутності всієї преси України та СНД книжку, квитки на всі види комунального транспорту, метро, усе, що завгодно, на паркування, на все, все, все. Муніципальний розіграш і всі справи ..." .

Як повідомлялося, Черновецький підписав розпорядження про створення моніторингової групи, яка контролюватиме дзвінки по всій Україні щодо консультацій по догляду за домашніми тваринами. За цією програмою під кодовою назвою "котики" мер ставить завдання зібрати 1 млрд гривень.

Також Черновецький планує за рахунок введення нових комунальних зборів та діяльності комунальних підприємств втягнути в тіньовий бюджет Києва від 30 до 40 млрд гривень.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK