У березні може зупинитися київське метро

У березні може зупинитися київське метро
russos.ru

За словами голови правління Київенерго Едуарда Соколовського, борг Київського метрополітену за електроенергію складає близько 5,5 млн гривень.

За його словами, метрополітен в лютому не здійснював платежів за поставлену електроенергію. Соколовський повідомив, що проблема розрахунків метрополітену обумовлена тим, що підприємству в лютому не перераховано компенсацію на перевезення пільгових категорій пасажирів у рамках механізму дотаційних сертифікатів.

Водночас, він висловив надію, що протягом трьох днів, які залишилися до кінця місяця, метрополітен забезпечить проплату і енергокомпанії не доведеться застосовувати обмеження.

"Є розуміння з боку керівництва метрополітену. Я сподіваюся, що проблема розв'яжеться. Але якщо платежів не буде, нам нічого іншого не залишиться", - сказав Соколовський.

Відповідаючи на питання, чи розуміє компанія відповідальність такого кроку і чи вистачить у її керівництва волі на застосування зазначених заходів, Соколовський сказав: "У мене вистачить волі, більш того, у мене вистачить стовідсоткових законних підстав. Відповідальність за це лежатиме в першу чергу на керівництві тієї організації, яка здійснює управління даним підприємством. Відповідальність у тому числі і перед правоохоронними органами".

Нагадаємо, фракція Блоку Кличка у Київраді заявила, що з 1 березня Київський метрополітен переходить у режим жорсткої економії, що у свою чергу несе загрозу безпеці пасажирів метро.

Зокрема, у Кличка наголосили, що з березня потяги в київському метро ходитимуть рідше.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK