Ющенко оскаржить рішення суду про скасування його указу щодо Станік

Ющенко оскаржить рішення суду про скасування його указу щодо Станік
newsru.ua
Про це сьогодні повідомив керівник Служби представництва в судах України інтересів Президента та створених ним консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб Руслан Кирилюк.

Він зазначив, що рішення суду є незаконним: "І, безперечно, буде оскаржено представниками Президента України в апеляційному порядку".

"Варто зазначити, що Окружний суд не вирішував питання про відновлення Сюзанни Станік на посаді судді, а лише визнав незаконним відповідний указ Президента України, тобто, навіть у випадку вступу рішення в силу, Станік у Конституційний Суд України не повернеться", - наголосив Кирилюк .

Голова Служби представництва в судах України інтересів Президента також додав, що зазначене рішення Окружного адміністративного суду Києва вже вкотре засвідчило, що "суд може винести будь-яке абсурдне з юридичної точки зору, але потрібне, виходячи з принципів політичної доцільності, для правлячої парламентської сили рішення ".

Кирилюк підкреслив, що невипадково в суддівському середовищі активно обговорюється думка про те, що голова Окружного суду Олег Бачун може забезпечити винесення будь-якого рішення: "Зупинити вибори, заборонити Президенту звертатися до КСУ і навіть відмінити Декрет Леніна".

Як повідомлялося, сьогодні ЗМІ проінформували, що Окружний адмінсуд Києва відновив Станік на посаді судді КС. Суд визнав протиправним указ Президента, який в березні 2008 скасував призначення Станік суддею КС. Рішення про поновлення Станік, як зазначила Українська правда, було винесено колегією суддів Окружного адмінсуду столиці.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK