У Секретаріаті уточнили слова Балоги: Ющенко підпише звернення до МВФ

У Секретаріаті уточнили слова Балоги: Ющенко підпише звернення до МВФ
sprotiv.org

Як повідомили у Секретаріаті Президента, кредитор України висунув низку вимог для цього, які включають заходи у податково-бюджетній, грошово-кредитній і валютній політиці, що вимагають зміни законодавства.

"Для того, щоб узгодити позицію Української сторони щодо цих питань, Президент України, як повідомлялося сьогодні неодноразово, скликає до себе на нараду прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, голову Верховної Ради Володимира Литвина, голову Національного банку Володимира Стельмаха і керівника найбільшої фракції опозиції - Партії регіонів - Віктора Януковича", - сказано в повідомленні.

У Секретаріаті уточнили - Президент України вважає, що підписання так званої "декларації", що містить лише гасла і не є виразником консолідованої позиції стосовно реформ, які пропонує підписати уряд, не дозволить відновити співпрацю з МВФ. Про це вчора наголошувалося в заяві глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги", - підкреслили у СП.

Секретаріат Президента України переконаний, що Міжнародний валютний фонд хоче бачити не декларації, а реальне об’єднання довкола необхідних для оздоровлення української економіки заходів.

Як повідомлялося, вчора, 25 лютого, керівник Президентського Секретаріату Віктор Балога заявив, що Президент України Віктор Ющенко не бачить ані найменшої необхідності підписувати декларативні звернення у рамках виконання кредитної угоди з Міжнародним валютним фондом.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK