Партія регіонів внесла до Верховної Ради проект про відставку Огризка

Партія регіонів внесла до Верховної Ради проект про відставку Огризка
rus.newsru.ua

Відповідний проект постанови №4135 нардеп зареєстрував сьогодні у Верховній Раді.

Як повідомлялося, сьогодні МЗС України повідомив, що Володимир Огризко готовий проінформувати Верховну Раду про рішення Міжнародного суду ООН щодо острова Зміїний.

Раніше на погоджувальній раді парламенту спікер Володимир Литвин заявив, що Рада заслухає інформацію Огризка щодо рішення Міжнародного суду ООН з приводу Зміїного і прилеглих до нього територій 3 березня.

Литвин також звернувся до профільного комітету парламенту з тим, аби це питання було підготовлене до розгляду і аби у сесійній залі "відбулася спокійна, зважена розмова".

Тим часом, лідер фракції КПУ Петро Симоненко під час погоджувальної ради запропонував Верховній Раді 3 березня розглянути питання про відставку Огризка.

Фракція Партії регіонів виступила за розгляд парламентом відставки Огризка саме 3 березня ще минулого тижня. Зокрема, глава комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов ініціював відставку міністра після того, як він попередив посла Росії Віктора Черномирдіна про можливість оголошення його персоною нон-грата в Україні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK