Куніцин: Севастопольська міськрада виділила землі «верхівці» Партії регіонів

Куніцин: Севастопольська міськрада виділила землі «верхівці» Партії регіонів
rus.newsru.ua

В заяві, розміщеній сьогодні на сайті міськдержадміністрації, Куніцин заявляє, що "міська рада торік виділила землі Януковичу, Азарову, їхнім помічникам і радникам, "верхівці" Партії регіонів".

"І на розпорядженнях, за якими ця земля виділена, є віза голови міськради Валерія Саратова. І ці документи є у нас", - відзначив голова міськдержадміністрації.

За його словами, "на відміну від міськради, Севастопольська міська державна адміністрація жодного шматка землі не продала. Ми не виділяли землю своїм партійним лідерам, ні комусь іще. У мене в Севастополі землі немає. А тут народжуються такі рішення сесій міськради, нас звинувачують у "крадіжці землі".

Як додав куніцин, він "попереджував лідерів Партії регіонів, і місцевого їх лідера - Саратова: "на злодії шапка горить". Не треба називати нас "злодіями", якщо самі десятками, сотнями, тисячами гектарів своїм партійним вождям землю "за три копійки" або безкоштовно віддаєте".

Куніцин попередив, що "якщо вся ця історія триватиме й далі, ми передамо в ЗМІ всі подібні факти".

28 лютого відбулася позачергова сесія міськради, яка обговорила суспільно-політичну ситуацію в Україні і Севастополі. Під час сесії різкій критиці, численним звинуваченням у "розбазарюванні землі" була піддана міськдержадміністрація.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK