Литвин доручив доопрацювати проект про двократне зменшення зарплат чиновникам вищого рангу

Литвин доручив доопрацювати проект про двократне зменшення зарплат чиновникам вищого рангу
АР

Голова Ради зазначив, що засідання ради відбудеться після заслуховування інформації міністра закордонних справ Володимира Огризка.

"Якщо буде все нормально, то я запропоную о 12:00 провести погоджувальну раду. Буде розглядатися одне питання - впорядкування заробітних плат вищих посадових осіб країни.

Я щойно подивився проект постанови, який за моїм дорученням був напрацьований, і доручив його доопрацювати. Зокрема, щодо того, щоб у двічі зменшити на рік заробітні плати чиновникам вищого рангу", - повідомив Литвин.

Як повідомлялося, сьогодні, 2 березня, Юлія Тимошенко виступила за скорочення в три рази зарплат високопоставленим посадовим особам. Однак, при цьому вона не уточнила, зарплати яких саме вищих посадових осіб вона пропонує скоротити. Також Тимошенко заявила, що буде "спускати шкуру з кожного міністра", який "не розрахувався по заробітній платі".

Між тим, голова Секретаріату Президента Віктор Балога висловив переконання, що для скорочення зарплат вищим посадовим особам Кабміну достатньо прийняти урядову постанову. Він запропонував, прописати в одному рядку скорочення його зарплати і зарплати прем'єра.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK