У Донецькій області банда податківців і суддів привласнювала квартири померлих

У Донецькій області банда податківців і суддів привласнювала квартири померлих
klerk.ru

Про це повідомили в МВС України.

Житло повинно було переходити у комунальну власність, однак в результаті незаконної діяльності членів ОЗГ квартири реалізовувалися за ринковими цінами, а виручені гроші розподілялися між зловмисниками.

До групи входили посадові особи державної податкової служби, а також судді третейського суду, тобто особи, які мають юридичну освіту. Користуючись своїми службовими повноваженнями, їм вдавалося займатися "бізнесом" практично протягом двох років.

На сьогоднішній день встановлено кілька десятків фактів незаконного заволодіння квартирами на суму близько півмільйона доларів. На вказане житло накладено арешт.

Прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України.

Під час проведення обшуків у фігурантів за місцем їх роботи і проживання вилучено документи і комп'ютери, які містять інформацію, що підтверджує причетність до скоєння шахрайських дій.

Як повідомлялося, 26 лютого співробітники Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України спільно з працівниками прокуратури Київської області затримали при спробі збуту наркотичної сировини заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK