Тимошенко: Як міністр Огризко мене радикально не влаштовував

Тимошенко: Як міністр Огризко мене радикально не влаштовував
tymoshenko.com.ua

"Як міністр Огризко мене радикально не влаштовував. Це непрофесійна людина, людина, яка системно займалася провокаціями проти уряду. Але, водночас, розуміючи настрій фракції, яка хотіла всіма 155-ма голосами підтримати відставку Огризка, ми звернулися до фракції, щоб зараз заради спокою ситуації не голосувати. Але наша фракція, хоча її критикують, є демократичною, депутати не втримали своїх емоцій і все-таки звільнили Огризка ", - сказала Тимошенко.

На її думку, якщо б не кризові умови, то Огризка потрібно було б відправити у відставку раніше. "Я вважаю, що всі питання провалено, і системна робота з дискредитації уряду велася безпосередньо паном Огризком", - додала прем'єр.

Вона також заявила, що не порушила ніяких домовленостей з Президентом України Віктором Ющенком про політичне перемир'я.

"Ніяких домовленостей - категорично - на цю тему у нас не було. Без домовленостей я зверталася до фракції, до керівництва фракції і просила не голосувати заради того, щоб погіршувати ситуацію. Але демократія є демократія, й іноді потрібно приймати і позицію окремих депутатів", - пояснила вона.

"Я вважаю, що перший заступник міністра закордонних справ, пан Хандогій буде працювати значно краще, значно ефективніше і дасть можливість уряду працювати злагоджено", - вважає Тимошенко.

Як повідомлялося, раніше Тимошенко висловила розчарування тим, що третина фракції БЮТ проголосувала за відставку Огризка з посади міністра закордонних справ.

Президент України Віктор Ющенко назвав відставку Огризка несвоєчасною і необґрунтованою.

Народний депутат від фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко заявив, що депутати від БЮТ проголосували за відставку Огризка з посади міністра закордонних справ за вказівкою Тимошенко і тепер повинні оголосити про розвал коаліції.

Народний депутат від фракції НУ-НС Борис Тарасюк запропонував Раді скасувати своє рішення про звільнення Огризка з посади міністра закордонних справ.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK