Турчинов переконаний, що Ющенко злякався призначення Наливайченка

Турчинов переконаний, що Ющенко злякався призначення Наливайченка
www.segodnya.ua

Про це заявив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу, пише Українська правда. 

"Вже три роки у Служби немає голови. Є виконуючий обов'язки, який може зніматися Президентом в будь-яку хвилину", - сказав він. 

Турчинов впевнений, "що як тільки Президент, який вніс минулого тижня кандидатуру Наливайченка, побачив загрозу, невеликий шанс, що він отримає голоси - він злякався і відкликав без будь-яких пояснень кандидатуру. Він хотів, щоб його черговий раз провалили".

Турчинов переконаний, що Ющенко зробив "це для того, щоб мати безправну людину, для того щоб не був офіційно призначений голова СБУ, оскільки він і призначається і звільняється за згодою Верховної Ради". 

Крім того, перший віце-прем'єр заявив, що вибори в Тернопільську облраду зараз не на часі. 

Відповідаючи на питання, чи скасував БЮТ вибори у Тернопільській області, тому що боявся поразки, Турчинов заявив: "БЮТ нормально себе почуває".

"Ви знаєте, коли почнеться епідемія дострокових виборів, ми можемо її не зупинити. Ми вважаємо, що це не на часі", - зазначив перший віце-прем'єр. 

"Хоче Президент дострокових виборів - будь ласка, ми можемо достроково переобрати Президента. Це не проблема", - заявив Турчинов. 

Коментуючи звільнення з посади міністра закордонних справ Володимира Огризка, він сказав: "БЮТ не приймав політичного рішення щодо зняття Огризка". 

"Хоча, на моє переконання, пан Огризко все ж таки не на своїй посаді ... Іноді чоловіки не витримують такої нахабності. На вимогу Ющенка він розсилав посольствам ... компромат на прем'єр-міністра", - зазначив Турчинов. 

Турчинов заявляє про відсутність підстав для переформатування коаліції у зв'язку з голосуванням ряду депутатів від БЮТ за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ. 

Як повідомлялося, перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що Президент Віктор Ющенко першим порушив свою пропозицію про політичне примирення.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK