Тимошенко нагородила співробітників Нафтогазу та заарештованого митника

Тимошенко нагородила співробітників Нафтогазу та заарештованого митника
Reuters

Про це Юлія Тимошенко повідомила сьогодні, 5 березня, на засіданні Кабінету міністрів, на якому Макаренко та Давиденко отримали нагороди від глави уряду.

"Уряд не може роздавати державні нагороди. Але я хотіла б сьогодні вручити спеціальні відзнаки від уряду тим, хто набрався сміливості, хто зробив усе, що необхідно для держави, незважаючи на злочинний тиск і злочинні доручення, і забезпечив Україну природним газом за дуже помірними цінами і доніс його до людей ", - сказала Тимошенко. 

Прем'єр вважає, що такі відзнаки отримають Шепітько, який до цього часу, незважаючи на рішення суду, перебуває за ґратами, а також Кушнір, яка знаходиться у передінфарктному стані в лікарні.

Як повідомлялося, 2 березня слідчим управлінням СБУ було порушено кримінальну справу за фактом заволодіння понад 6 млрд. кубометрів природного газу на суму 7 млрд. 500 млн. гр. шляхом зловживання службовими особами НАК Нафтогаз України "своїм службовим становищем. У рамках справи було затримано заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Державної митної служби Тараса Шепітька.

Учора, 4 березня, після того, як в будівлю НАК Нафтогаз проникли бійці Альфи і співробітники СБУ заступника головного бухгалтера Національної акціонерної компанії Нафтогаз України Марину Кушнір госпіталізували з гіпертонічною кризою.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK