Черновецький: Сусіди ненавидять мого улюбленого кота Яшу

Черновецький: Сусіди ненавидять мого улюбленого кота Яшу
city-portal.kiev.ua

У дворі будинку першим журналістам зустрівся автомобіль швидкої допомоги Борис, і, як з'ясувалося далі, лікарі цієї служби чергують у мера протягом його хвороби (як відомо, у мера запалення легень).

Мер спочатку привів на зустріч з журналістами своїх двох онуків, але незабаром діти покинули залу. Мер відповів буквально на три запитання, і після цього запропонував журналістам подивитися деякі кімнати його дому.

У процесі екскурсії по дому мер показував, де і як працює вдома над проблемами міста. Він показав кімнату своєї тещі і свою спальню, де біля ліжка, на тумбочці, перебувала ікона Ісуса Христа та Біблія.

Крім великого ліжка у спальні знаходиться великий настінний телевізор, стійка-вішалка з діловими костюмами, а також робочий стіл. Під час екскурсії мер розповів, що живе в цьому будинку вже близько 6 років.

На запитання журналістів, хто є його сусідами, мер сказав, що не цікавився і не знає цього.

"У мене 45 соток", - повідомив міський голова про свою ділянку. "Я живу як багато хто з киян. Сусідів не знаю, вони мене уникають, ненавидять мене і мого кота Яшу", - додав він.

Кота Яшу мер не зміг показати журналістам, пояснивши це тим, що зараз весна і кіт загуляв і його немає вдома.

Також Черновецький бере уроки української мови у своєї хатньої працівниці. "(Хочу познайомити) ... з українкою моєї, Оксаною, яка за мною дуже трепетно доглядає, постійно вчить мене української мови. Я дуже добре спілкуюся з нею особисто, з киянами, з українцями. І вони повинні побачити це обличчя рафінованої, простиої української жінки ", - сказав Черновецький.

Також мер нагадав, що щодня вранці пробігає близько 5 км., а після душа - п'є каву, знежирений кефір і їсть кашу, приготовану йому Оксаною.

Мер пообіцяв, що найближчим часом призначить розширену прес-конференцію, на якій відповість на всі запитання, які цікавлять журналістів.

Черновецький також наголосив, що, незважаючи на хворобу, "тримає руку на пульсі того, що відбувається в Києві, знає абсолютно все і напружено працює над проектом бюджету-2009".

"Тут знаходяться лікарі, які, на жаль, не дадуть мені можливості зараз розгорнуто відповісти на всі запитання, що цікавлять не тільки киян, але й усіх українців", - пояснив міський голова.

Під час екскурсії журналістам заборонили здійснювати відео зйомку, фотоапаратами користуватися дозволили.

Однак після того, як мер показав свою спальню він сказав, що далі не буде продовжувати екскурсію через погане самопочуття. Його відразу оточили лікарі, він залишився у своїй кімнаті, а журналістів запросив випити чаю з медом і домашніми пиріжками.

Також Черновецький подякував представникам ЗМІ за те, що вони знайшли час відвідати його.

Як повідомлялося, Черновецький заявив, що в столиці не буде жодного нового податку або збору під час його мерства.

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко називає "невиліковним цинізмом" сьогоднішнє звернення Черновецького до киян.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK