Мороз вимагав на Хрещатику відставки Тимошенко

Мороз вимагав на Хрещатику відставки Тимошенко
segodnya.ua

Перед учасниками мітингу, в якому взяли участь близько 400 осіб, виступили,зокрема, лідер СПУ Олександр Мороз і колишня голова Фонду держмайна ВалентинаСеменюк-Самсоненко.

Мітинг розпочався вранці, і завершився близько 13:00, пройшов під гаслом Гетьуряд непрофесіоналів та невдах!.

Мітинг з вимогою відставки уряду на чолі з Тимошенко пройшов сьогодні також наРадянській площі в Сімферополі. За даними організаторів, в ньому взяли взялиучасть 1,5 тис. осіб, за даними міліції - 800-1000 осіб.

Мітингуючі вийшли на акцію з транспарантами Вимагаємо відставки уряду!, Бійкорупції!, Ні росту цін на газ та електрику!.

Повідомляється, що активісти тримали численні прапори СПУ, а також прапориКриму і України. Соціалісти скандували: У відставку уряд! та Геть!.

"Ми вимагаємо повного оновлення влади, відставки бездіяльного уряду,проведення дострокових виборів", сказано в резолюції мітингу вСімферополі.

Крім цього, соціалісти вимагали припинення маніпуляцій з національною валютою,вироблення ефективних антикризових програм на загальнодержавному та місцевомурівні, збереження робочих місць, захисту малого і середнього бізнесу,запобігання росту безробіття.

Нагадаємо, що СПУ сподівається на проведення позачергових виборів ВерховноїРади в квітні-травні. А лідер СПУ Олександр Мороз упевнений, що під часекономічної кризи в Україні будуть затребувані ліві партії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK