Прем’єра АР Крим передумали виключати з Партії регіонів

Прем’єра АР Крим передумали виключати з Партії регіонів
revisor.od.ua

Про це повідомили у прес-службі кримської організації Партії регіонів.

Рішення від 9 лютого в частині виключення Плакіди з партії скасовано у зв’язку з тим, що кримський прем’єр приступив до виконання рішень ради кримської парторганізації та доручень лідера Партії регіонів Віктора Януковича, наголошується в повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що рада висловила довіру лідеру Кримської організації ПР, народному депутату України Василю Кисельову і закликала керівників районних і міських організацій у Криму ”суворо й неухильно” виконувати статут партії та положення Про контрольну комісію Партії регіонів.

Як повідомлялося, політрада кримської організації Партії регіонів на засіданні 9 лютого ухвалила рішення виключити кримського прем’єра Плакіду з лав ПР і складу виконкому кримської парторганізації за невиконання рішень ради кримського осередку.

Крім того, політрада 9 лютого ухвалила рішення виключити з лав партії та складу виконкому кримської парторганізації мера Сімферополя Геннадія Бабенка.

Бабенко заявив, що збирається подати апеляцію до центрального комітету Партії регіонів з вимогою переглянути своє виключення з партії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK