Суд призупинив слідчі дії СБУ у справі за фактом контрабанди газу

Суд призупинив слідчі дії СБУ у справі за фактом контрабанди газу
loads.com.u

Про це повідомив депутат Верховної Ради Валерій Писаренко (Блок Юлії Тимошенко).

На його думку, ініціатором порушення цієї справи був перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський.

Окрім того, як повідомив Українській правді член фракції БЮТ Андрій Портнов у вівторок, 10 березня, слідчі дії призупинені судом до розгляду справи по суті.

Портнов заявив, що "сьогодні Шевченківський райсуд призупинив слідчі дії у третій кримінальній справі, порушеній СБУ за фактом контрабанди природним газом".

"Це означає, що чергова незаконна спроба перешкодити виконанню російсько-українських домовленостей щодо поставок газу провалилася", - додав він.

Окрім того, зі слів Портнова можна зробити висновок про те, що ініціатором порушення справ є перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський, який нібито перебуває за межами України.

Також Портнов зазначив, що "ми звертаємо увагу першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського на те, що якщо він ініціює порушення кримінальних справ, то треба хоча б у цей час знаходитися на території України, а не здійснювати релаксаційні заходи в третіх країнах".

Разом з тим депутат не відповів на запитання, де, за його інформацією, знаходиться Хорошковський, сказавши лише, що "він знаходиться під нашим (БЮТ) контролем".

"Ми закликаємо Хорошковського повернутися в Україну і зайнятися безпосереднім виконанням своїх професійних обов'язків у такий складний для України час", - заявив депутат.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK