Мартиненко заявив, що Луценка відправити у відставку неможливо

Мартиненко заявив, що Луценка відправити у відставку неможливо
umoloda.kiev.ua

"Коаліція на сьогоднішній день позитивно оцінює роботу Луценка на своїй посаді. Немає жодних претензій ні в однієї зі сторін ... Я переконаний в одному: це рішення (про звільнення Луценка) на сьогоднішній день у сесійній залі неможливо", - заявив депутат увечері 11 березня в ефірі 5 каналу.

На думку Мартиненка, усі розмови про можливість звільнення Луценка є провокацією опозиції.

У зв'язку з цим він також зазначив, що чутки про можливе рішення депутатської групи Народна самооборона про вихід зі складу коаліції не мають під собою жодних підстав.

Як повідомлялося, в телеефірі голова фракції НУ-НС, і, зокрема, лідер київської організації Нашої України, також висловив переконання, що майбутня партія Наша Україна - це партія без Президента Віктора Ющенка.

Нагадаємо, 4 березня заступник голови фракції НУ-НС Тарас Стецьків припустив, що найближчим часом парламент може розглянути звільнення міністрів Юрія Луценка, Юрія Єханурова, Миколи Оніщука і віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань Івана Васюника. У Партії регіонів раніше заперечували ведення переговорів з БЮТ стосовно звільнення Луценка.

Сам Луценко в лютому заявив, що не має наміру подавати у відставку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK