Вибух у Запоріжжі: 11 поранених, у тому числі медики і пожежники

Вибух у Запоріжжі: 11 поранених, у тому числі медики і пожежники
magnolia-tv.com

Як повідомила помічник начальника ГУ МНС у Запорізькій області Юлія Баришева, "за уточненими даними, в результаті вчорашньої пожежі, що спричинив вибух, постраждало загалом 11 чоловік. Власник гаража отримав опіки 46% поверхні тіла, один з медиків Швидкої, що виїхав на пригоду, - опіки близько 25% поверхні тіла, другого медика також госпіталізували з опіками.

Крім того, спрямовані на обстеження 8 співробітників МНС- пожежники, котрі брали участь у ліквідації пожежі та наслідків вибуху отримали опіки 1-2 ступеня ".

За словами Баришевої, причина настільки серйозних наслідків пожежі в гаражному кооперативі - об'єкт займання, який виявився не просто гаражем, а підпільним сховищем нафтопродуктів.

"Після гасіння пожежі, для ліквідації якої було задіяно 15 одиниць спецтехніки і 65 пожежників, під гаражем був виявлений підземний поверх, а в самому гаражі безліч ємностей для палива і" рукав "для зливу палива з бензовозу", - розповіла Баришева, зазначивши, що у зв'язку з даними обставинами зараз перевірку за фактом пожежі та вибуху проводять правоохоронні органи.

Нагадаємо, 11 березня близько 14:00 у Заводському районі Запоріжжя - на території гаражного кооперативу ВАТ Укрграфіт сталася пожежа в одному з гаражів, на гасіння якої виїхали 2 чергових варти. Після того, як палаючу будівлю було практично ліквідовано, у ній стався вибух, в результаті якого постраждали люди, що знаходився на місці події, і кілька сусідніх гаражних будівель, а вогонь розгорівся з новою силою.

Остаточно ліквідувати займання вдалося лише до 19:00 - через майже 5 годин після виникнення пожежі.

Зазначимо, міліція порушила кримінальну справу за фактом вибуху в будівлі санепідемстанції залізничного вокзалу в Києві. Відповідно до попередньої інформації МВС і свідченнями очевидців, невідомий кинув гранату РГД-5 у вікно з автомобіля.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK