Симоненко: Розколу ніякого в партії не буде

Симоненко: Розколу ніякого в партії не буде
liga.net

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання, чи можливий розкол у зв'язку з тим, що лідера кримських комуністів, народного депутата Леоніда Грача виведено з президії партії, а проти цього рішення висловилися представники кримської організації КПУ.

"Розколу ніякого в партії не буде. Я в цьому переконаний, - зокрема, зазначив Симоненко. - Розкол може бути, якщо є ідеологічні принципи для розколу, або організаційні".

Симоненко вважає, що подібних розбіжностей у КПУ немає.

За його словами, те, що на пленумі КПУ 127 з 147 присутніх проголосували за рішення по Грачу, свідчить, що "більшість у центральному комітеті розуміють те, за що виводили Грача зі складу президії, і саме члени ЦК відповідально поставилися до цього питання" .

Як повідомлялося, народного депутата Леоніда Грача на пленумі ЦК Комуністичної партії України виключили зі складу президії ЦК 21 лютого.

За даними джерела ЗМІ, Грач своїми заявами намагався спровокувати розкол партії. Також його звинувачували у тому, що після рішень партії він поза межами партійної преси вів дискусію щодо цих рішень. Джерело також повідомило, що під час виступу Грач прямо не заявляв, що його виключення з керівного органу партії може призвести до розколу КПУ, однак натякав, що кримська організація КПУ не зрозуміє рішення пленуму.

2 березня Лідер кримських комуністів Леонід Грач закликав партії проросійського та лівого спрямування об'єднатися в Блок Грача на виборах у Верховну Раду Криму.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK