Джерело: Силовики чинили тиск на організаторів акції проти дій МВС у Криму

Джерело: Силовики чинили тиск на організаторів акції проти дій МВС у Криму
АР
Як повідомив Корреспондент.net один з організаторів акції, у Сімферополі на 15 березня заплановано проведення акції проти дій міліції.

Приводом для акції протесту стали події, які відбулися у селищі Мирне під Сімферополем. Як відомо, 22 лютого бійці Беркута брали участь в операції захоплення, при якій постраждала родина кримських татар. 

Відповідальний за проведення акції, що є студентом одного з великих вузів в Криму, повідомив, що співробітники СБУ зв'язалися з керівництвом навчального закладу і попросили провести з ним роз'яснювальну бесіду.

"Під час зустрічі з керівництвом вузу мені дали зрозуміти, що у мене з'являться проблеми з навчанням. У зв'язку з цим, я був змушений написати повідомлення про відмову від проведення заходу", - заявив один з організаторів акції.

Тим не менше, він повідомив, що акція не скасовується, а відповідальною за її проведення стала людина, на яку, за словами співрозмовника інтернет-видання, важко чинити тиск.

Нагадаємо, 15 лютого у селищі Мирне злочинець викрав дочку своєї колишньої співмешканки, а 22 лютого вночі бійці Беркута проникли у приватне домоволодіння - ймовірне укриття викрадача - і, використавши світло-шумову гранату, завдали тяжких тілесних ушкоджень господарю дому.

Після цього Президент Віктор Ющенко доручив Генпрокуратурі дати оцінку діям Беркута, у результаті операції якого постраждала родина кримських татар у Сімферополі. Дії працівників міліції Ющенко назвав "нелюдськими і вкрай непрофесійними".

Однак УМВС в Криму визнав правильними дії бійців Беркута, які брали участь в операції захоплення в Сімферополі, при якій постраждала родина кримських татар.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK