Янукович відмовився від "міжсобойщиків" з БЮТ

Янукович відмовився від "міжсобойщиків" з БЮТ
Reuters
Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Інтер.

"Ми пропонуємо такий шлях зміни всієї системи нинішньої влади: зміни виборчого законодавства, зміни до Конституції і після цього - одночасне проведення президентських і парламентських виборів. І чим швидше - тим краще," - сказав Віктор Янукович.

Відповідаючи на запитання, чи можлива зараз коаліція між ПР і БЮТ, Віктор Янукович сказав: "Партнери в переговорах не повинні ставити власні інтереси вище інтересів держави. Ми розчаровані тим, що справу подолання економічної кризи в Україні фракції з правлячої коаліції відсувають на другий план" - сказав Віктор Янукович.

При цьому він заявив, що ПР готова об'єднуватися, але лише на фундаменті програми боротьби з кризою. "А" міжсобойщиків ", які нам пропонують, не буде", - сказав Віктор Янукович.

Як повідомлялося, 10 березня, народний депутат, заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков заявив, що на сьогоднішній день ніяких переговорів не ведеться. Водночас, Партія регіонів ніколи не відмовлялася від конструктивного діалогу з іншими політичними силами.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK