Європейська партія радить Ющенку публічно відмовитися від участі у виборах Президента

Європейська партія радить Ющенку публічно відмовитися від участі у виборах Президента
Reuters

Про це говориться в повідомленні прес-служби партії.

Таке рішення рада ухвалила в п'ятницю, при цьому вона рекомендує Ющенку зосередитися на подоланні наслідків фінансово-економічної кризи.

"Ми вважаємо, що на тлі політичного протистояння між Президентом та урядом, з огляду на фактично нульовий рівень довіри населення до діючого Глави держави, Віктор Ющенко повинен прийняти рішення про публічну відмову від участі в майбутній президентській кампанії і об'єднати навколо себе вище керівництво держави для подолання наслідків кризи", - сказав голова Європейської партії, депутат Верховної Ради від фракції блоку Наша Україна-Народна Самооборона Микола Катеринчук.

Він вважає, що Ющенко має достатньо повноважень і політичного досвіду щоб, насправді зробити суттєві кроки для відновлення економіки країни та банківсько-фінансового сектора.

"Однак таке можливе виключно за умови спільної і плідної роботи з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко і Національним банком. Бажання до такого співробітництва вона зараз демонструє, що важко сказати стосовно Глави держави і Національного банку України", - заявив депутат.

Крім цього, Катеринчук зазначив, що якщо Ющенко реально оцінює ступінь загроз, які несе світова фінансово-економічна криза, то він зробить відповідну заяву.

Як повідомлялося, близько 350 осіб провели акцію в парку біля Верховної Ради в центрі Києва з вимогами ввести пряме президентське правління.

Партія регіонів готова підтримати відставку і Президента України Віктора Ющенка, і прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, повідомила заступник керівника фракції Партії регіонів Ганна Герман.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK