Створена партія Українська платформа з лідером Жебрівським

Створена партія Українська платформа з лідером Жебрівським
podrobnosti.ua

Про це повідомила його прес-секретар Оксана Горбань.  

На з'їзді були присутні близько 200 делегатів практично з усіх регіонів України.

У проектах статуту і програми партії, які затвердили на з'їзді, заявлені основні ідеологічно-політичні принципи Української платформи: застосування ліберальної ідеології в економіці,  розвиток громадянського суспільства як найефективнішого механізму контролю над владою, визнання національно-демократичної філософії розвитку України, всебічна підтримка та ефективне використання інтелекту нації, в першу чергу, в галузі науки, широке впровадження суспільної моралі та етики, відродження українського села.  

"Наша партія - для всіх, хто відчуває себе українцями, незалежно від національного походження, мови спілкування чи регіону проживання, для всіх, хто більше не хоче стояти осторонь", - зазначив лідер нової партії.  

Жебрівський підкреслив, що Українську платформу не буде фінансувати жоден з олігархів, що фінансування партії буде здійснюватися через членські внески.  

Політична партія Українська платформа створена на базі однойменного громадського руху, відомого своєю громадською роботою в Житомирській області. Він ініціював такі соціальні проекти як Маленький українець, Добробут власними руками, Відкрий своє серце дітям, Інтелектуальне кіно - історія України крізь призму кінооб’єктива, фестиваль Зорецвіт. Новостворена політична партія Українська платформа має на меті постійне вдосконалення цих проектів і розповсюдження їх на території всієї України, зазначила прес-секретар.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK