У БЮТ заявили про технологію фальсифікації Усі проти Юлії

У БЮТ заявили про технологію фальсифікації Усі проти Юлії
tymoshenko.com.ua

Про це під час прес-конференції в Києві заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко.

За його словами, крім того, що БЮТ оскаржить у суді результати виборів в облраду, блок не братиме участь у роботі Тернопільської облради, зокрема, кандидати від блоку, які балотувалися на цих виборах, не отримуватимуть депутатські мандати.

При цьому нардеп зазначив, що він не бачить підстав для початку роботи Тернопільської облради.

Андрій Шевченко також висловив думку, що було застосовано систему фальсифікації голосування, яка може стати репетицією перед іншими виборами, зокрема виборами Президента України. "Що стосується результатів, ми впевнені, що якби вони відбувалися чесно, БЮТ посів би перше місце", - Шевченко.

Він назвав таку технологію Усі проти Юлії.

На запитання журналістів, хто саме є організатором цих фальсифікацій, Шевченко зазначив, що відповісти на це питання можна, згадавши, хто був ініціатором позачергових виборів Тернопільської облради, а також подивившись на результати цих виборів.

При цьому він зазначив, що позачергові вибори було ініційовано головою Тернопільської облдержадміністрації Юрієм Чижмарем, який є членом партії Єдиний центр.

Як повідомлялося, Блок Юлії Тимошенко заявив, що оскаржить в суді результати виборів до Тернопільської обласної ради.

За попередніми даними, БЮТ зазнав поразки на виборах до Тернопільської облради. Зокрема, лідирує ВО Свобода - 33,8%, друге місце займає партія Єдиний центр - 13,8%, потім Партія регіонів - 9,7%. Блок Юлії Тимошенко отримав близько 8%.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK