ЗМІ: Криза штовхає українок заміж за іноземців

ЗМІ: Криза штовхає українок заміж за іноземців
АР

Ближче до літа агентства очікують справжній бум українських наречених.

Деякі іноземці, за словами експертів, користуються ситуацією, і спеціально приїжджають в Україну на кілька днів, щоб "повеселитися" з нашими дівчатами.

"Для дівчат послуги в більшості шлюбних агентств безкоштовні, більше зацікавлені чоловіки-іноземці. Тому панянки нічим не ризикують. Плата для наречених за послуги агентств зараз у середньому близько $ 250. Навіть якщо жених буде не до смаку, дама хоча б смачно поїсть, що під час кризи теж важливо", - повідомив Сегодня працівник київської філії одного із американських шлюбних агентств.

Він також розповів, що в іноземців, які приїжджають в Україну за дружинами, для "підстраховки" є ще кілька наречених, точніше, запланованих зустрічей. Чоловіки зазвичай приїжджають на кілька днів, щодня у деяких по 2 - 3 зустрічі. За ресторан платить чоловік. Цим і користуються дівчата.

При цьому представниці жіночого руху Femen зазначають, що дівчата можуть виявитися обдуреними закордонними женихами, які часто приїжджають в Україну за секс-послугами. Зокрема, керівник руху Анна Гуцол наголосила, що, за її інформацією, починаючи з квітня через кризу в країні може початися наплив саме секс-туристів.

Як повідомлялося, у березні 2008 року журнал Корреспондент писав, що тисячі українок щороку залишають країну, виїжджаючи на Захід разом із чоловіками-іноземцями.

Згідно із даними Мін'юсту, за останні чотири роки тільки в Україні було зареєстровано майже 19 тис. шлюбів з іноземцями.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK