Тернопільські бютівці задоволені результатом на виборах

Тернопільські бютівці задоволені результатом на виборах
segodnya.ua

Зокрема, четвертий номер у списку БЮТ Валентина Лобода заявила, що набрані блоком 8% голосів виборців, - це дуже багато в умовах, коли досить багато прихильників БЮТ було проінформовано, що блок відмовився брати участь у виборах.

"Про те, що ТВК нас не зняла з виборів, я особисто дізналася 15 березня по телебаченню об 11 годині вечора. І багато людей, які не прийшли на вибори, - це в основному прихильники партії Батьківщина", - заявила Лобода.

Вона також подякувала всім виборцям, які голосували за БЮТ, і висловила думку, що "тепер кинути цих людей вже неможливо, потрібно їх захищати". Водночас, вона заявила, що стосовно здачі мандатів "є різні думки, і це питання має вирішити політрада партії".

Разом з тим, відповідаючи на запитання щодо того, що керівництво блоку вже прийняло рішення про неучасть представників БЮТ у роботі новообраної обласної ради, Лобода зазначила, що місцеві члени партії можуть мати власну думку щодо приводу.

"Ми зберемося разом і можемо виробити свою точку зору і виходити з нею на Київ. У нас своя точка зору, незалежна від Києва", - сказала вона.

Як повідомлялося, Блок Юлії Тимошенко заявив, що оскаржить у суді результати виборів до Тернопільської обласної ради. Крім того, у БЮТ заявили, що блок не братиме участі в роботі новообраної Тернопільської обласної ради.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK