Житель Сумської області, який продавав українок до Анталії, отримав 6 років ув'язнення

Житель Сумської області, який продавав українок до Анталії, отримав 6 років ув'язнення
cheapestpcrepair.com

Торговець людьми отримував за це відповідну грошову винагороду в іноземній валюті. У цілому, він переправив до турецького курортного міста Анталії шістьох дівчат.

У грудні 2008 року Сумський районний суд виніс торговцеві, якого звинувачують у вчиненні злочину, пов'язаного із торгівлею людьми, вирок. Його засудили за частиною 2 ст. 149 Кримінального кодексу України до позбавлення волі строком на 5 років.

Однак на підставі ст. 75 цього ж кодексу його звільнили від відбування призначеного покарання із дворічним випробувальним терміном.

Прокуратура Сумської області категорично не погодилася із відверто м'якою мірою покарання і внесла апеляцію на винесений судом вирок, оскільки він не відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину, що належить до особливо тяжких.

У результаті, Апеляційний суд Сумської області розглянув кримінальну справу щодо апеляції прокурора, який затвердив обвинувальний висновок, і зробив висновок: вирок Сумського районного суду щодо призначеного покарання скасувати, і винести новий - 6 років позбавлення волі із конфіскацією усього майна, яке є власністю засудженого, крім житла.

Крім того, сутенера узяли під варту у залі суду.

Нагадаємо, рік тому в місті Кременець Тернопільської області затримали безробітного 42-річного місцевого жителя, який продавав українок у сексуальне рабство.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK