Тягнибок вирішив взяти участь у виборах Президента

Тягнибок вирішив взяти участь у виборах Президента
zik.com.ua
На питання, чи підтримає він чинного Президента Віктора Ющенка на майбутніх виборах глави держави, Тягнибок відповів: "Я сам буду балотуватися. І сподіваюся, що пройду у другий тур".

Також він готовий до переголосування виборів до Тернопільської облради. "Думаєте, я буду упиратися, якщо будуть оголошені перевибори? Ні", - заявив Тягнибок.

"Сьогодні зламано основний міф, який існував проти нас - що Свобода непрохідна. Це той міф, який нам нав'язують БЮТ та Наша Україна", - сказав він.

На думку Тягнибока, за підсумками нинішніх виборів до Тернопільської облради "цей міф зруйновано".

"Наступні вибори принесуть нам ще вищий результат. Тому, якщо зараз буде оголошено повторне переголосування - ми тільки за! Але я не думаю, що БЮТ покращить свій результат", - додав Тягнибок.

На питання, із ким Свобода буде блокуватися у нову обласну раду, Тягнибок сказав: "Точно не із Партією регіонів".

Тягнибок визнав, що частково високий результат ВО Свобода можна пояснити "неправильною поведінкою БЮТ".

"Вони показали нескоординованість, неорганізованість, зарозумілість. Вони думали, що переможуть у судах. Ви що, ні в кого навіть сумнівів не було! Як інакше, адже БЮТ завжди перемагає у судах", - розповів Тягнибок.

"Але особливо по галицькому виборцеві вдарило зближення Тимошенко із російськими царями - Медведєвим та Путіним. Це був для них особливий удар, і бумерангом це нам допомогло", - сказав лідер ВО Свобода.

Як повідомлялося, Тягнибок заявив, що переконлива перемога на виборах у Тернопільській області відкриває партії дорогу до Верховної Ради.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK