Кріль відкидає звинувачення: Потрібно було працювати

Кріль відкидає звинувачення: Потрібно було працювати
static.24.ua

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві заявив лідер Єдиного центру Ігор Кріль.

На питання журналістів щодо закидів БЮТ на адресу Єдиного центру Кріль відповів: “А що їм залишається робити? Треба було працювати, а не відміняти вибори”.

При цьому лідер Єдиного центру побажав представникам БЮТ “нарешті зрозуміти, що брехні приходить край і треба звикати до поразок, сприймаючи їх достойно”.

Кріль також повідомив, що Єдиний центр висунув найбільшу кількість кандидатів серед інших політичних сил – 82 кандидати (загалом дострокові вибори 15 березня відбувались у 84 адміністративних одиницях) і отримав перемогу на 28 місцевих виборах. Лідерами перегонів стали 15 членів партії та ще 13, які були підтримані партією і найближчим часом поповнять її лави. Водночас БЮТ, як і Партія регіонів, перемогли лише у 8 виборчих кампаніях, а Народна партія – в шести, додав він.

Як повідомлялося, 15 березня відбулися дострокові вибори депутатів Тернопільської облради. За даними голосування на 98% виборчих дільницях, до Тернопільської облради проходять 7 політичних партій. Лідирує Всеукраїнське об’єднання Свобода – 33,8%, далі йде партія Єдиний центр – 13,8%, потім Партія регіонів – 9,7%. Блок Юлії Тимошенко й Українська народна партія отримали по 8%, партія Народний Союз Наша Україна – 5,5%, Блок Литвина – 3,6%.

Сьогодні представники БЮТ звинуватили Єдиний центр у фальсифікації результатів виборів до Тернопільської облради. Також вони заявили, що мають намір оскаржити їх результати.

При цьому у Комітеті виборців України вважають, що для оскарження результатів виборів до Тернопільської обласної ради немає підстав.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK