Аделаджа: Як служитель Живого Бога, я не маю стосунку до King's Capital

Аделаджа: Як служитель Живого Бога, я не маю стосунку до King's Capital
ura-inform.com

"Я не реагую на провокації політичних інтригантів, які випадково очолили правоохоронні органи", - заявив Аделаджа, коментуючи заяву МВС про нібито притягнення його до кримінальної відповідальності у зв'язку зі скандалом навколо компанії King's Capital.

"Зважаючи на останні необгрунтовані" випади "на мою адресу, для мене не стало несподіванкою почути нову провокацію. Я хочу звернутися до всіх друзів та ворогів із заявою про те, що, як слуга Живого Бога, бачу все таємне, я не маю ніякого стосовнку до організації, управління і тим більше до фінансів компанії King's Capital або будь-якої іншої фінансової компанії.

Все ж я продовжую щиро вірити в неупередженість і справедливу, чесну поведінку, без політичної заангажованості, співробітників МВС", - передає слова пастора прес-служба його церкви.

Нагадаємо, що 17 березня Міністерство внутрішніх справ висунуло звинувачення Аделаджі в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства. 14 березня слідчий взяв у Аделаджі підписку про невиїзд. Раніше такий запобіжний захід вже застосовувався стосовно пастора.

***

24 листопада 2008 року київська міліція затримала керівника фінансової групи King's Capital за звинуваченням у шахрайстві в особливо великих розмірах. До цього заступник голови парламенту Микола Томенко звернувся до глави МВС з проханням розслідувати діяльність King's Capital у зв'язку з інформацією про сумнівну діяльності фінгрупи, а також з огляду на відмову цієї компанії виплачувати своїм вкладникам обіцяні кошти.

27 листопада 2008 року Шевченківський районний суд Києва заарештував главу групи компаній King's Capital Бандурченка. 25 листопада глава МВС Юрій Луценко заявив про причетність Аделаджі до організації діяльності фінансової групи King's Capital.

Ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK