Черновецький заступився за Аделаджу: Релігія - це заробляння грошей

Черновецький заступився за Аделаджу: Релігія - це заробляння грошей
Фото Тараса Бондаренка

"Релігія - це обряди і заробляння грошей, віра в Бога", - заявив Черновецький сьогодні в інтерв'ю журналістам на прохання прокоментувати звинувачення на адресу пастора.

Він підкреслив, що хоча є православним, за нього моляться всі православні церкви всіх парафій, а крім того, за нього молиться і Сандей Аделаджа. Мер Києва сказав, що сьогодні не спав уночі і відчував ці молитви.

Крім того, за його словами, церкви моляться за те, щоб в Україні відбулася демократія, щоб нікого не переслідували. Стосовно церкви Посольство Боже Черновецький зазначив, що через неї пройшли близько 7 млн осіб і всі вони вдячні Аделаджі, "що мають сьогодні можливість жити в світі духовному, чистому, відвертому, разом з Богом".

"Доти, поки я буду дихати, я захищатиму всіх - темношкірих, японців, китайців, кого завгодно, усіх, хто несе в Україну мир і спокій", - сказав Леонід Черновецький.

Як відомо, громадянина Нігерії Сандея Аделаджу, який офіційно проживає в Україні, звинувачують в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах.

Учора, 17 березня, Міністерство внутрішніх справ висунуло звинувачення Аделаджі в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства. Сьогодні ж Аделаджа заявив, що не реагує на провокації МВС.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK