Балога просить Генпрокуратуру перевірити діяльність Черновецького

Балога просить Генпрокуратуру перевірити діяльність Черновецького
image.tsn.ua

Як повідомили в прес-службі ГПУ, лист Балоги прийнято до розгляду, передає кореспондент РБК-Україна. 

Водночас у прокуратурі зазначили, що трохи раніше аналогічне звернення вже надходило від Президента України Віктора Ющенка, і на даний момент знаходиться в процесі опрацювання працівниками прокуратури. 

Як повідомлялося, 4 березня Президент України Віктор Ющенко доручив Генеральній прокуратурі перевірити діяльність Київської міськадміністрації. 

Нагадаємо, 13 березня глава Секретаріату Президента Віктор Балога, заявив, що Віктор Ющенко дуже критично налаштований до мера Києва Леоніда Черновецького, а БЮТ вже не підтримує ідею зміни київської влади. Тимошенко і Черновецький, зі слів Балоги, уклали пакт про ненапад. Між тим, у БЮТ повідомили, що тимчасова комісія Верховної Ради прийняла рішення про проведення психіатричної експертизи мера Києва. 

У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький звертався до Президента Віктора Ющенка з проханням розглянути діяльність глави Секретаріату Президента Віктора Балоги на засіданні РНБО, вважаючи, що Балога став загрозою безпеці України. 

18 березня, київський мер Леонід Черновецький на стадіоні Динамо продемонстрував свою фізичну форму і заявив, що психічно здоровий. Він має намір розповісти всьому світові, що на Україну насувається фашизм.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK