Сьогодні Рада не голосуватиме щодо кадрових змін у Кабміні

Сьогодні Рада не голосуватиме щодо кадрових змін у Кабміні
Reuters

Про це повідомило джерело в БЮТ. "Нам не вдається зібрати достатню кількість голосів для того, щоб провести кадрові ротації в Кабміні. Тому сьогодні ми не вноситимемо ці питання до порядку денного", - підкреслило джерело.

Інформацію про це підтвердили й у Блоці Литвина. Так, заступник голови фракції Блоку Литвина Сергій Гриневецький повідомив, що коаліція не домовилася про голосування щодо кадрових питань. "Ми не домовилися на даний момент остаточно щодо кадрових питань. Ми вважаємо, якщо є пропозиції щодо кадрових змін, то кандидат повинен зустрітися з кожною фракцією коаліції, а потім прем'єр-міністр має зустрітися з коаліцією та представити цю кандидатуру, щоб підсилити деякі моменти. Але на даний момент остаточного консенсусу не досягнуто", - сказав Гриневецький.

Він також додав, що кандидат на посаду міністра закордонних справ Олег Шамшур не зустрічався з Блоком Литвина. "Ми не отримували від нього жодних повідомлень і це неприпустимо", - зазначив Гриневецький. Депутат також прогнозує, що сьогодні не відбудеться голосування щодо кандидатури міністра закордонних справ та інших кандидатур.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK