Секретаря міськради Сімферополя відправили у відставку, а мера закидали яйцями

Секретаря міськради Сімферополя відправили у відставку, а мера закидали яйцями
agatov.com

У таємному голосуванні бюлетенями взяли участь 43 депутати, і всі вони висловилися за звільнення Блінова. Всього в міськраді 76 депутатів.

Після оголошення результатів голосування трапився курйоз. Депутат Наталя Лантух розбила кілька яєць і вилила їх на голову Сімферопольського мера Геннадія Бабенка. Депутати назвали свою колегу хуліганкою і проголосували за те, щоб вивести її із залу. Щоправда, у цей час вона вийшла сама.

Лантух назвала сьогоднішні події у міськраді фарсом і заявила, що своїм "символічним жестом" висловила протест. "Усе, що відбувалося сьогодні в міськраді, принижує органи влади в цілому", - сказала депутат.

На запитання журналістів, чи була "операція яєчня" спонтанною, вона відповіла ствердно, хоча деякі працівники ЗМІ стверджують, що бачили яйця в її сумці ще зранку.

Засідання сесії продовжилося, незважаючи на інцидент.

У сьогоднішньому проекті порядку денного сесії був пункт про звіт секретаря міськради. Блінов не з'явився на засідання "через хворобу".

Мер заявив, що звіт секретаря вже обговорювався в комісіях міськради і запропонував замінити обговорення даного питання питанням про відставку Блінова.

Нагадаємо, останнім часом Бабенко і Блінов конфліктували один з одним. Зокрема, ряд депутатів міськради, у тому числі й Блінов, звинуватили мера в тіньовому розподілі земельних ділянок.

Зі свого боку, Бабенко заявив, що нинішній склад міськради намагається навести порядок у земельній сфері, тоді як минуле скликання, в якому були і деякі депутати, які є сьогодні його супротивниками, "дерибанило" землю.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK